Aanmelden nieuwsbrief

Villa STEMAX-027, Sainte Maxime, VAR (83)

STEMAX-027
Afstand tot kust: 2 km
Afstand tot dorp: Sainte Maxime, 4 km
Afstand tot 2e dorp: Saint Tropez, 12 km
Afstand tot golf: 4 km
Airco: living + slaapkamers verdieping
Internet: Wifi
Huisdieren: op aanvraag
Luxe: luxe
Minimale verhuur: 1 week
Prijs: €876 - €3090 p.w.


 
RESERVEREN Voeg toe aan "Mijn Villa's": OK


Luxe villa bij Sainte Maxime / Beauvallon (10 personen), met verwarmd zwembad

De villa is in 2003 gebouwd en is stijlvol ingericht door de eigenaren. De villa ligt op ongeveer 1 1/2 kilometer van de kust verwijderd. De living en de 3 slaapkamers op de verdieping van het huis zijn voorzien van airconditioning.
 

Buiten: terrassen en verwarmd zwembad

Via de oprit van de villa komt u aan de achterkant van de villa uit, waar voldoende parkeerplek is voor een aantal auto's. Ook is er een garage. Aan deze kant  van de villa is het appartement dat de eigenaar zelf gebruikt. Dit is ook de enige plek waar u de eigenaar kunt tegenkomen (met uitzondering van de momenten waarop hij zwembad- en/of tuinonderhoud moet plegen). De voordeur van de villa ligt aan deze kant. Voor de rest is het belangrijkste deel van het exterieur aan de andere kant van de villa. Daar vindt U het zwembad van 9 x 5 meter, dat is voorzien van een alarm en zwembadverwarming. Rondom het zwembad is een terras gelegd van hout, wat prettig is aan de blote voeten omdat het minder warm wordt dan vele soorten tegels. Het terras bij het huis is wel belegd met tegels, evenals het overdekte terras dat aansluit aan de grote keuken. Vlakbij het overdekte terras is een vaste barbecue. Verder is er rondom het zwembad aan keurig aangelegde tuin.

Binnen: 5 slaapkamers en 3 badkamers

De eerste grote ruimte waar men op de begane grond komt, nadat men de voordeur is binnengekomen, is de woonkamer. Deze is ruim opgezet en is ongeveer 30 m2 groot. Middels een boog-doorgang is de woonkamer verbonden met de eetkamer van 16 m2, waar een ronde tafel staat met stoelen. In de van airconditioning voorziene woonkamer staan twee banken en een fauteuil bij de open haard. U vindt hier ook de tv, de DVD-speler, de videorecorder, de HiFi. en een WiFi-internet aansluiting. Zowel de woonkamer als de eetkamer hebben brede schuifpuien die openen naar het terras. Naast de eetkamer is de grote keuken (16 m2) als aparte ruimte. Hierin staat ook een tafel. Verder vindt U een groot gas-fornuis met brede oven, een Amerikaans koelkast, een magnetron en een vaatwasser. In de kelder, in de zogenaamde buanderie, vindt U de wasmachine. Hier wordt nog een tweede koelkast met grote vriezer geplaatst.

Op de bovenverdieping vindt U 3 slaapkamers (alle voorzien van airconditioning) waarvan de eerste een eigen badkamer met douche heeft en de andere twee een badkamer met bad en douche delen.

De overige twee slaapkamers met bijbehorende badkamer met douche vindt u op de benedenverdieping (half in de grond, dus lekker koel zomers). Op de bovenverdieping is een zeer groot balkon. Alle bedden in het huis zijn 2 meter lang.
 

Overige kenmerken

Periode: zaterdag tot zaterdag
Minimale periode: 1 week
Maximaal: 10 personen
Huisdieren : op aanvraag
 
Schade aan Logies Verblijven: verplichte verzekering bij Europeesche Verzekeringen
    - Dekking schade: vanaf min. Euro 25 tot max. Euro 2500 per verhuurperiode
    - Kosten: premie 1,5% van de huursom + Euro 3,50 poliskosten + assurantiebelasting

Borg: Euro 750
Schoonmaak:
    - Eindschoonmaak: inclusief in de maanden juni t/m september
    - Eindschoonmaak: exclusief in de maanden oktober t/m mei : Euro 150 (ter plekke voldoen)
Bad-, bed- & keukenlinnen:
    - inclusief
Water & elektra: normaal gebruik inclusief
Zwembadverwarming:
    - inclusief  juni t/m september
    - exclusief : in de maanden april, mei en oktober : Euro 150 per week ; ter plekke voldoen
Verwarming: okt t/m april: Euro 50 per week (ter plekke voldoen)
Kinderen: 1 kinderbedje, 1 kinderstoel
Reserveringskosten: Euro 35