Voor meer informatie of vragen bel +31-(0)35-53.88.336 bereikbaar tot 21:00 uur

Reset Password

Advanced Search

Aanbiedingen en kortingen voor vakantievilla’s van ProvAzur

Ziet u hieronder geen aanbieding, last-minute of korting, maar wilt u op korte termijn een vakantievilla huren in Zuid-Frankrijk, aan de Côte d’Azur ?

In bepaalde periodes van het jaar zijn eigenaren van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk vaak bereid een korting te geven als een huurder op korte termijn een vakantie-villa wil huren aan de Côte d’Azur. Staat hieronder geen aanbieding die voor u in aanmerking komt, bel ons dan op +31-(0)35-53.88.336, of stuur ons een email naar info@provazur.nl. Wij gaan dan graag zien op welke manier wij u kunnen helpen.

BANDOL-010: luxe villa bij Bandol (10-12 personen) met zwembad en zeezicht

Dit is echt een heerlijk grote villa met een bewoonbaar oppervlak van bijna 270 m2 op een eigen terrein van 7800 m2, halverwege La Cadière-d’Azur (4,5 km) en de badplaats Bandol (supermarkt 3 km en centrum en kust op 5 km). De villa is perfect voor een 3-generaties-vakantie, maar ook voor een management-team dat een aangename plek zoekt om te brainstormen. Ruimte genoeg. De villa is op het zuid-westen gericht, dus ideaal voor de zon.

Aanbieding:

De beschikbare weken van juli 2019 met 20% korting, dus € 2.380 i.p.v. € 2.975 per week. Bij meer dan 10 personen 10% hogere huursom.

ISSAM-010: luxe villa bij Les Issambres (8 personen) met verwarmd zwembad

Deze huur villa ligt aan een rustige straat in een woonwijk op de heuvels van Les Issambres. Het huis ligt op nog geen 2 km van het strand. In de loop van de jaren heeft de eigenaar er met uitgebreide verbouwingen zijn eigen droom gecreëerd. Een ruime, lichte villa aan de binnenzijde en aan de buitenzijde een heerlijk terras bij het verwarmde zwembad (8.5 x 4.5 mtr) en een heel groot overdekt terras met de vaste barbecue en grote eettafel en stoelen.

Aanbieding:

De beschikbare weken van juni 2019 met 20% korting, dus € 1.880 i.p.v. € 2.350 per week.

 

Sainte Maxime villa huur zeezichtSTEMAX-029: luxe villa bij Sainte Maxime (8-10 personen) met verwarmd zwembad en zeezicht

Aan de rand van de 18-holes golfbaan van Sainte Maxime in Zuid-Frankrijk ligt deze villa met een verwarmd overloop-zwembad. Vanaf de terrassen en het zwembad heeft u een prachtig zicht over de golfbaan heen naar de Middellandse Zee.

Aanbieding:

De beschikbare weken van juni 2019 voor € 2.500 i.p.v. € 2.940 per week;
De beschikbare weken van juli en augustus 2019 voor € 4.060 i.p.v. € 4.775 per week.

 

STEMAX-044: luxe villa bij Sainte Maxime (12 personen) met verwarmd zwembad en zeezicht

Deze fraaie, ongeveer 300 m2 grote villa met verwarmd zwembad en klein zeezicht ligt net iets buiten Sainte Maxime op een heuveltop met slechts enkele andere huizen binnen een straal van 300 meter. Door de hogere ligging heeft u zicht op de 5-6 kilometer verderop gelegen Middellandse Zee. Om de villa te bereiken is er een korte maar steile betonnen weg of, als alternatief, een langere (niet steile) zandweg. Met lage sportwagens is deze villa niet goed te bereiken.

Aanbieding:

De beschikbare weken van juli en augustus 2019 met 15% korting, dus € 4895 i.p.v. € 5.779 per week

 

STEMAX-013: comfortabele geschakelde villa te huur bij Sainte Maxime (6 personen) met gemeenschappelijk zwembad

Aan de rand van Sainte Maxime, zo’n 1 1/2 kilometer van de kust en aansluitend op een glooiend bosgebied, ligt deze hoekvilla op een domaine met gemeenschappelijk zwembad. Tot het afgesloten domaine hebben alleen personen met een pasje toegang. Een supermarkt en enkele andere winkels zijn op enige minuten lopen afstand.
De villa en tuin hebben een uitstekende zonligging. Het omheinde gemeenschappelijke zwembad (alleen geopend in juli en augustus) is onder handbereik, namelijk zo’n 25 meter verderop. Dat betekent dat, als u in het hoekje van de tuin gaat staan en een stukje verderop naar beneden kijkt, u uw kinderen kunt zien genieten.

Aanbieding:

De week van 13-20 juli 2019 & de week van 3-10 augustus 2019, ieder voor €1375 in plaats van €1575.

 

 • Waar wilt u heen?

Gemiddelde klantwaardering voor service ProvAzur
9.3/10

Wij selecteren voor u

 • Fijne locaties, bij strand of dorp
 • Kwaliteit villa’s met zwembad en volop privacy
 • Het vakantiehuis dat bij u past

Ervaring en zekerheid in Zuid-Frankrijk

 • ProvAzur bestaat sinds 2004 en lid van de SGR
 • Uitstekende kennis van Zuid-Frankrijk
 • Wij kennen de eigenaren persoonlijk

We regelen het voor u

 • Alle villa’s door onszelf bezocht
 • Mensen ter plekke voor ontvangst en vragen
 • Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren

Het is zoals u het verwacht

 • Fotoreportages door onze eigen mensen
 • Beschrijvingen op basis van eigen bezoek
 • Teksten ook op basis van klantreacties

Blijf op de hoogte van ProvAzur nieuws en aanbiedingen