Voor meer informatie of vragen bel +31-(0)35-53.88.336 bereikbaar tot 21:00 uur

Reset Password

Advanced Search

Waarom ProvAzur?

Op zoek naar de perfecte vakantie aan de Côte d’Azur of in de Provence?

ProvAzur is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen huurders en huiseigenaren van vakantievilla’s en appartementen in een relatief kleine regio in Zuid-Frankrijk. Persoonlijk advies is daarbij ons uitgangspunt. Hierbij is het van belang dat we altijd informatie willen kunnen verschaffen die we zelf gecontroleerd hebben. Daarom bezoeken wij alle villa’s of appartementen voordat deze definitief in onze portefeuille worden opgenomen.

In welke regio’s in Zuid-Frankrijk vindt u dé perfecte vakantiewoning ?

De regio waartoe wij ons concentreren is de Provence / Côte d’Azur, de regio met het grootste aantal zonuren van Frankrijk. Dit betekent dat ProvAzur vakantiehuizen of vakantiewoningen aanbiedt die bijvoorbeeld bij Saint Tropez, Ramatuelle, La Croix Valmer, Sainte Maxime en Les Issambres liggen. Maar ook vlak achter de kust bij plaatsen als Grimaud, La Garde Freinet, Gassin en Plan de la Tour, namen die de kenners niet vreemd in de oren klinken.

Hoe vindt u dé ideale vakantievilla voor het hele gezin ?

Via “Villa zoeken” kunt u een vakantiewoning of vakantievilla in Zuid-Frankrijk selecteren die aan al uw wensen voldoet wat betreft locatie, gewenste periode en prijs. U zult zien dat u met behulp van de vermelde kenmerken en de vele foto’s een goede keuze kunt maken.
Komt u er niet uit? Graag een persoonlijk advies? Bel ons op +31(0)35-53.88.336 of stuur u een email via onze Contactpagina

Waarom huurt u een vakantievilla in Zuid Frankrijk via ProvAzur?

Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. ProvAzur is een in Nederland gevestigd bedrijf (K.v.K. 32090912) en is lid van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 3237. ProvAzur stelt zich ten doel om fraaie vakantievilla’s en bijzondere appartementen te selecteren om aan te kunnen bieden aan de veeleisende vakantieganger. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar een landelijk gelegen vakantievilla, vakantiewoning of vakantiehuis met zwembad in de Provence en langs de Côte d’Azur, kan een mooi stads- of dorpshuis een welkome aanvulling op de portefeuille zijn…. Om de portefeuille verder uit te bouwen en op peil te houden en om bij onze klanten teleurstelling te voorkomen, bezoeken wij alle villa’s zelf. Er ligt dus niet onverwacht een drukke provinciale weg vlak bij uw “vakantievilla”. Ook nadat een huis in portefeuille is genomen, stellen wij ons regelmatig op de hoogte om te beoordelen of alles nog zo is zoals wij dat graag willen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

ProvAzur (KvK 32090912) is aangesloten bij SGR, onder lidnummer 3237.
Binnen de grenzen van de SGR-regeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Klik hier voor de tekst van de garantieregeling van de SGR.
N.B.: de SGR-garantie is alleen van toepassing voor consumenten ter zake van aangeboden reisovereenkomsten op die markten van landen die behoren tot de EU/EVA en waarvoor SGR een faciliteit heeft getroffen.

img-2

Meer weten? Contact?

Doordat wij alle villa’s zelf bezocht hebben kunt u altijd bij ons terecht voor aanvullende informatie die u misschien niet op onze site aantreft. Wij zijn bereikbaar op +31-(0)35-53.88.336 op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur (maar vaak ook ’s avonds…) en op zaterdag vanaf 09.00 tot 13.00 uur (maar vaak ook nog later). Of u stuurt een email met uw vragen of opmerkingen via onze Contactpagina

 • Derk Brouwer

  Derk Brouwer


  Op zoek naar de perfecte vakantie aan de Côte d'Azur of in de Provence? ProvAzur helpt u graag het ideale vakantiehuis te vinden.

  Bel ons op +31-(0)35-53.88.336
Gemiddelde klantwaardering voor service ProvAzur
9.4/10

Wij selecteren voor u

 • Fijne locaties, bij strand of dorp
 • Kwaliteit villa’s met zwembad en volop privacy
 • Het vakantiehuis dat bij u past

Ervaring en zekerheid in Zuid-Frankrijk

 • ProvAzur bestaat sinds 2004 en lid van de SGR
 • Uitstekende kennis van Zuid-Frankrijk
 • Wij kennen de eigenaren persoonlijk

We regelen het voor u

 • Alle villa’s door onszelf bezocht
 • Mensen ter plekke voor ontvangst en vragen
 • Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren

Het is zoals u het verwacht

 • Fotoreportages door onze eigen mensen
 • Beschrijvingen op basis van eigen bezoek
 • Teksten ook op basis van klantreacties

Blijf op de hoogte van ProvAzur nieuws en aanbiedingen